Zoznámte sa s Radkou: Analytička a Deputy Manager v Goldmann Systems

Analytics and Deputy Manager

Scrollujte

Baví ma tvoriť nový koncept, riešiť celý projekt krok za krokom a najmä, tešiť sa z pekného výsledku.

Radi by sme vám predstavili Radku, veselú a spoločenskú členku nášho tímu v Goldmann Systems. Radka, ktorá pôsobí ako analytička a zároveň zastáva pozíciu Deputy Manager v Business Digital Solutions, nám v rozhovore prezradila, čo všetko zahŕňa jej práca a aké sú jej vízie do budúcnosti.

Radka, čomu sa pracovne venuješ?

Moja práca sa delí na tri časti. Prvou je analytická činnosť, kde sa venujem analýzam a dizajnu. Druhou oblasťou sú manažérske aktivity, kde som produktová manažérka na jednom z projektov. Tretia oblasť zahŕňa riadenie a rozvoj biznis unit spolu s Karolom Krasňanom. Som typický tímový hráč a najviac ma bavia aktivity, do ktorých je zapojený celý tím, takže veľmi rada vymýšľam nové iniciatívy, ako napríklad účasť na konferenciách, či rôzne teambuildingové aktivity.

Ktorá z tvojich pracovných úloh je najviditeľnejšia pre klientov?

Práca analytika a manažéra je najmä o komunikácii medzi biznisom, klientom a vývojom, preto som  často ja tým kontaktným bodom pre klienta a v komunikácii zastupujem prácu celého tímu.

V IT prostredí pôsobíš dlhé roky. Dokáže ťa tím technológov ešte niečím prekvapiť?

Veľmi ma inšpirujú nápady šikovných inovátorov v našom tíme. Napríklad Ľuboš Petrík často prichádza s riešeniami, ktoré sa zdajú byť nemožné, ale fungujú. Som tiež rada, že naša firma nezaspala na vavrínoch a neustále sa posúva vpred. A zaujímavé je aj spolupracovať s novou generáciou mladých ľudí, ktorých máme v tíme, majú vyššie nároky na prácu a potrebujú viac komunikácie.

Ako si dobíjaš baterky?

Rada trávim čas so svojou rodinou a hrám Dungeons & Dragons s rovnakou partiou už 20 rokov. Táto hra mi umožňuje ponoriť sa do iného sveta a zabaviť sa s priateľmi.

Máš nejaký veľký sen mimo práce?

Rada by som dokončila rekonštrukcie všetkých nehnuteľností, ktoré s rodinou máme. Rekonštrukcie majú veľa spoločného aj s mojou prácou. Baví ma tvoriť nový koncept, riešiť celý projekt krok za krokom a najmä, tešiť sa z pekného výsledku. Chcela by som ísť s rodinou na Road trip po najkrajších hradoch v Európe. Tiež som hrdá na svoj projekt chudnutia, pri ktorom som schudla 8 kilogramov.

Ďakujeme.

Máte záujem o naše služby?